Auto-House Køge

Ny SEAT Ibiza Ecomotive og SEAT Ibiza Cupra

Verdenspremiere på SEAT Ibiza Cupra og SEAT Ibiza Ecomotive 180 hk 1.4 TSI twin-turbo motor til Cupra 7-gears DSG  -...

Verdenspremiere på SEAT Ibiza Cupra og SEAT Ibiza Ecomotive


  • 180 hk 1.4 TSI twin-turbo motor til Cupra
  • 7-gears DSG  - ratbetjent
  • Ibiza ECOMOTIVE, udleder blot  99 g COpr. km

Lige efter den nye SEAT Ibizas Danmarkspremiere, løfter SEAT sløret for den kommende familieforøgelse: både Ibiza Ecomotive og Ibiza Cupra vil få verdenpremiere på efterårets udstilling i Paris. Fælles for de to yngste familiemedlemmer er, at de begge kombinerer de sportslige egenskaber med en miljøvenlig indstilling. Ibiza Cupra er udstyret med en potent 1.4 TSI twin-turbo motor med hele 180 hk og det nye DSG7 gear, - vel og mærke ratbetjent . Ibiza Ecomotive er med sit beskedne CO2-udslip på blot 99 g pr. kørt kilometer, en af segmentets mest miljøvenlige biler.


Skarp og agil

Ibiza Cupra er skabt til dynamisk kørsel og ikke mindst den spektakulære front giver Ibiza Cupra et ekspresivt look. Med en helt nydesignet kofanger, luftindtagene der omkranser kølergrillen og de 17" alufælge, har SEAT skabt en overordentlig atletisk Ibiza Cupra.

SEAT lader samtidig en helt ny version af den kraftfulde og effektive 1,4 TSI-motor stå sin prøve i den nye Ibiza Cupra. Der er tale om en motor med dobbelt trykladning og hele 180 hk og den maches af det nye ratbetjente, syvtrins DSG-gear. Takket være motorens mindre volumen, leverer Ibiza Cupra bemærkelsesværdigt lave forbrugs- og CO2-udledningstal. Hermed lever SEAT op til mærkets standard om at levere motorer, der belaster miljøet så lidt som muligt over hele produktpaletten.

Kombinationen af den stærke TSI-motor og DSG-gearets sportslighed, skulle være nok til at give de fleste en rigtig god oplevelse bag rattet. Læg hertil muligheden for at skifte gear via rattet samt den stabilitet, som SEATs "Agile Chassis" -system står for, så har man den til dato sportsligste Ibiza.

Udover ESP, tilbyder SEAT en lang række yderligt standardudstyr til Ibiza Cupra, bl.a. ABS, TCS + EBA, 6 airbags, Hill Hold Control, dæktryksvarsling, forkromede dobbelte forlygter, tågelygter med kurvelys, "easy entry", Cupra sportssæder og aluminiumspedaler.


Ibiza Ecomotive - viser vejen frem

Den nye Ibiza Ecomotive løfter arven fra sin forgænger flot. Ikke mindst pga. et mere sportsligt ydre og et ry som sin klasses mindst forurenende bil, er der op til premieren i Paris, høje forventninger til den nye Ibiza Ecomotive. Med et CO2-udslip på blot 99 g pr. km og en fornuftig brændstoføkonomi, er der udsigt til, at Ibiza Ecomotive vil opnå et væsentligt afslag i registreringsafgiften.

Ibiza Ecomotive vil blive præsenteret i såvel en 5-dørs udgave som i sportscoupé versionen. Motoren bliver en 1,4 TDI med dieselpartikelfilter og 80 hk.

SEAT Ibiza Ecomotives gode brændstoføkonomi er bl.a. opnået ved anvendelse af den allernyeste motorsoftware, at man har justeret gearingen, udviklet nye 175/70 R14 dæk og at man har udeladt reservehjulet og I stedet udstyret Ibiza Ecomotive med funktionelt lappekit.

Her ud over har SEAT studeret  bilens aerodynamik nøje for at optimere brændstoføkonomien. Den nye Ecomotive-udgave af Ibiza er tilføjet flere løsninger, som fx den nye lukkede kølergrill og ny spoiler, der skal minimere luftmodstanden og samtidig maksimere ydeevnen.

SEAT Ibiza Ecomotive får samme høje sikkerhedsstandard og komfort, som den øvrige Ibiza familie.

Såvel Ibiza Ecomotive som Ibiza Cupra bliver produceret på Martorell fabrikken nær Barcelona.