Auto-House Køge

SEAT i Køge åbner

Den danske importør af SEAT, Skandinavisk Motor Co., har netop indgået aftale med Auto-House Køge A/S om salget af det spanske mærke SEAT. Hermed er antallet af...

Den danske importør af SEAT, Skandinavisk Motor Co., har netop indgået aftale med Auto-House Køge A/S om salget af det spanske mærke SEAT.

Hermed er antallet af SEAT forhandlere på landsplan oppe på hele 27 forhandlere. Auto-House Køge har eksisteret siden januar 1996 under ledelse af Carsten Larsen. Foruden SEAT forhandler Carsten Larsen mærkerne Citroen og Honda.

Om det seneste SEAT-tiltag udtaler Carsten Larsen: "Vi mener at SEAT er et af bilbranchens up-coming mærker. Vi satser så stærkt på SEAT fordi vi mener, at forbrugerne fremtidigt vil satse på de små bilmodeller og samtidig lægge stor vægt på kvalitet og design. De forventninger mener vi klart, at SEAT kan indfri, netop med den unikke kombination af tysk teknologi og spansk design."

Auto-House er et af de største bilhuse i regionen og tæller i dag 45 ansatte. "Vores stærkeste force er nok, at vi har den ekspertise og professionalisme, som et bilhus af vor størrelse bør have. Vi gør en dyd ud af, at vores personale er veluddannet. Samtidig er vi stærkt lokalt forankret. Vi kender vores kunder rigtig godt - og de kender os, derfor er der en høj grad af tillid mellem os og tillid er nok det allervigtigste, når man indgår handler", udtaler Carsten Larsen. 

Auto-House har allerede nu åbnet dørene til det nye SEAT showroom, og med vores særdeles fleksible åbningstider, så er du garanteret en spansk oplevelse udover det sædvanlige hos Auto-House A/S.